Materiály na podlahu terasy

admin / 04.08.2022

Podlaha na terase bude oveľa viac vystavená rozmarom počasia ako podlaha v interiéri. Preto sa jej výber bude odvíjať najmä od podmienok na terase. Ktorú zvoliť a čo všetko brať do úvahy, vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Exteriér domu

Ktoré kvety budú v záhrade kvitnúť počas leta?

admin / 22.06.2021

Leto je zrejme najkrajšie ročné obdobie, aspoň pokiaľ ide o záhradu. Rozkvitnuté pestrofarebné kvety zlepšia náladu a oživia každý exteriér vrátane terasy. Ak neviete, ktoré druhy vybrať, máme pre vás niekoľko tipov na tie, ktoré vám budú robiť radosť počas celého leta.

Exteriér domu

Čo potrebujete vedieť o závlahových systémoch?

admin / 06.05.2021

Automatický závlahový systém je praktický a efektívny pomocník pri starostlivosti o záhradu. Aj keď je vstupná investícia vyššia, v priebehu rokov vám ušetrí množstvo vody a času. Ako funguje závlahový systém a čo všetko by ste o ňom mali vedieť?

Exteriér domu

Ako vybrať skleník do záhrady

admin / 17.03.2021

Chcete pestovať plodiny, ktorým sa v našich klimatických podmienkach darí len skleníku? Alebo si od skorej jari potrebujete vypestovať priesady? Ako vybrať správny skleník, ktorý bude spĺňať vaše požiadavky, vám poradíme v nasledujúcom článku.

Exteriér domu

Inteligentná záhrada? Pozrite sa, aké vám prinesie výhody

admin / 12.01.2021

Inteligentný nemusí byť len dom. Moderné smart vychytávky môžete využívať aj v záhrade. O zavlažovanie, hnojenie či kosenie sa tak môžu postarať moderné technológie.

Exteriér domu

Ako vysadiť živý plot

admin / 04.08.2020

Živé ploty patria medzi obľúbené prvky mnohých záhrad. Dodajú priestoru prírodný nádych, zabezpečia súkromie a dokážu vytvoriť účinnú protihlukovú bariéru. Poradíme vám, ako si živý plot zasadiť a ako do neho vybrať vhodné dreviny. V nasledujúcom článku sa tiež dozviete, ako zabezpečiť starostlivosť, aby bol váš živý plot stále hustý a upravený.

Exteriér domu

Ako vytvoriť terasu na plochej streche

admin / 11.06.2020

Pokiaľ nemáte dom so záhradou a terasou, ale túžite po mieste na oddych, môžete si ho vytvoriť na streche. Strechu domu tak premeníte na čarovné miesto a ulahodíte tým nie len oku, ale aj duši. Okrem toho, každý kúsok zelene je najmä pri hustej zástavbe domov viac ako vítaný.

Exteriér domu

Ako navrhnúť záhradu?

EK, Prodom / 08.03.2020

Na celkový dojem z bývania vo veľkej miere vplýva dizajn záhrady. Vhodne zvolené prvky, rastliny a ich rozmiestnenie oživia váš domov. A to nie len v lete ale aj v zime, kedy si budete môcť vychutnať výhľady do exteriéru zvnútra. Poradíme vám, ako navrhnúť záhradu tak, aby vám pohľad na ňu nikdy nezovšednel.

Exteriér domu

Webstránka:

www.projekt-domu.sk

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@projekt-domu.sk