Ako prevoňať interiér domu

admin / 19.01.2022

Poznáte to: tešíte sa na návrat domov a pohodu, v ktorej sa oddáte príjemnému relaxu alebo sa konečne v pokoji porozprávate so svojou rodinou. Po otvorení dverí vás však privíta zatuchnutý vzduch plný rôznych pachov. Ako sa nežiadúcich pachov zbaviť a prevoňať dom, vám prezradíme v nasledujúcom článku.

Interiér domu

Vneste si do kuchyne viac svetla

admin / 12.04.2021

Navrhujete kuchynskú linku a bojíte sa, či budete mať v kuchyni dostatok svetla? Tento problém môže nastať nielen cez deň ale aj večer napriek tomu, že zažnete všetky svietidlá. Prezrite si niekoľko tipov na to, ako tomu predísť.

Interiér domu

Aká podlahu vybrať do kuchyne

admin / 05.02.2021

Kuchyňa je miestom, kde je podlaha vystavená rôznym vplyvom. Nezriedka sa na ňu niečo vyleje, spadne riad a je potrebné ju často čistiť. Nehovoriac o tom, že po nej každý deň niekoľko krát prejde celá rodina. Ktorú podlahu vybrať, aby splnila vaše estetické nároky a zároveň vám aj pri takejto záťaži spoľahlivo slúžila po dlhý čas?

Interiér domu

Bytový textil - základ pohodlia a útulnosti

admin / 03.11.2020

Medzi nevyhnutné súčasti interiéru patrí bytový textil. Jeho vplyv na interiér je takmer zázračný. Každý priestor dokáže zmeniť z neosobného na príjemný a útulný. Aby ste aj vy mohli doma zažiť tento malý zázrak, prinášame vám niekoľko trendy nápadov a rád, ako si vybrať textilné doplnky do interiéru.

Interiér domu

Podľa čoho vyberať podlahu do domu

admin / 07.10.2020

Pri výbere podlahy je okrem dizajnu potrebné zvážiť aj iné kritériá. Každý typ podlahy nemusí byť vhodný napríklad na podlahové kúrenie. Aj záťaž, ktorej je podlaha v jednotlivých miestnostiach vystavená, bude rôzna. Aby ste na nič nezabudli, pripravili sme pre vás krátky článok, ktorý vám pomôže.

Interiér domu

Využitie priestoru pod schodmi

admin / 03.09.2020

Ak staviate poschodový dom, možno ste už premýšľali nad tým, ako efektívne využiť priestor pod schodiskom. Využitiu tohto priestoru prajú aj módne trendy. Interiéroví dizajnéri preto prichádzajú s množstvom kreatívnych nápadov. Veríme, že niektoré z nich zaujmú aj vás.

Interiér domu

Ako vybrať nábytok do spálne

admin / 29.06.2020

Spálňa je miesto, kde je potrebné vytvoriť atmosféru pohody. Mala by byť dostatočne vzdušná aj priestranná a zároveň poskytnúť dostatok miesta na odkladanie vecí. Ako tieto požiadavky skĺbiť do jedného celku?

Interiér domu

Ako vybrať klimatizáciu

admin / 11.05.2020

Klimatizácia a rodinný dom jednoducho k sebe pasujú. Nie len preto, aby ste sa v lete mohli príjemne ochladiť. Prinesie vám aj iné výhody. Ako ju vybrať tak, aby presne vyhovovala vašim požiadavkám?

Interiér domu

Ako navrhnúť kuchyňu?

EK, Prodom / 01.03.2020

Kuchyňa je miesto, kde sa prirodzene konajú neskoré nočné rozhovory, robia sa domáce úlohy a organizujú neformálne oslavy. Je to miesto, kde sa vytvárajú spomienky. Aby dobre slúžila svojmu poslaniu, pri jej návrhu by ste mali myslieť na niekoľko vecí.

Interiér domu

Webstránka:

www.projekt-domu.sk

Telefón:

0911 776 232

Emailová adres:

info@projekt-domu.sk